ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ news Εφημερίδα για τον Πολιτισμό και τον ΆνθρωποΚυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί μας συνδημότες και γείτονες

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την ιδέα μιας ενημερωτικής έκδοσης  η οποία θα προσπαθήσει να γίνει τόπος συνάντησης για όλους μας.
Πρώτα από όλα θα δώσει βήμα στον κάθε δημότη που επιθυμεί να δημοσιοποιήσει τις απόψεις  του ή να ενημερώσει για κάποιο θέμα που απασχολεί την γειτονιά του, την συνοικία του, τον δήμο γενικότερα και με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και πάνω από όλα σεβασμό στον διπλανό του, σε πρόσωπα και ιδέες  θα μας το γνωστοποιήσει.
Θα παρουσιάσει Πρόσωπα και Έργα και θα γίνεται γέφυρα  συνάντησης με όσους  δραστηριοποιούνται στον Δήμο Σαρωνικού και τους γείτονες δήμους.
Θα αναπτύξει θέματα σε ότι αφορά την παιδεία και τις τοπικές ανάγκες ενώ ειδικοί θα μας ενημερώνουν για τις μεθόδους και τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και να υποστηρίξουμε τους δασκάλους και τους καθηγητές τους με συμμετοχή και γνώση.
Θα προωθήσει την ιδέα του αθλητισμού σε κάθε γειτονιά αξιοποιώντας  το έργο συλλόγων προπονητών, αθλητών και γυμναστηρίων, μιλώντας μαζί τους για τις βάσεις της αθλητικής κουλτούρας και αναδεικνύοντας τις αξίες της.
Μέσα από τις σελίδες μας θα αναδεικνύουμε τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών του Δήμου Σαρωνικού και όχι μόνον.
Θα παρουσιάζουμε καλά βιβλία, θα προτείνουμε μουσικά ακούσματα, ενώ μέσα από την εφημερίδα μας θα σας δίνουμε εύκολες κι απλές συνταγές για καλά μαγειρέματα αλλά και προτάσεις καλού φαγητού και ποτού στην Νότια Αττική.
Και η φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς σας θα έχει την δική της στήλη με συμβουλές, άρθρα και ενημέρωση από επιστημονικούς συνεργάτες μας.
Θα σας μιλήσουμε για οικολογία,  για μια καλύτερη σχέση με τη φύση
Θα σας προτείνουμε τουριστικούς προορισμούς  για να γεμίζετε τις «μπαταρίες σας με την συνεργασία ταξιδιωτικών γραφείων».
Η εφημερίδα «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ news» ετοιμάζει το πρώτο τεύχος της που θα κυκλοφορήσει σε σχήμα 29,7cm Χ 42cm σε χαρτί γραφής 120 γραμμαρίων  στις αρχές του Δεκέμβρη και θα είναι εορταστικό.


Η εφημερίδα «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ news» είναι μια άλλη άποψη σε ότι αφορά την ενημέρωση και έρχεται ακριβώς την στιγμή που οι κάτοικοι και ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής μας το έχει ανάγκη.
Είναι μια ευκαιρία προβολής για όλους όσους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας των υπηρεσιών τους και της αύξησης των πωλήσεων τους.


Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα τηλέφωνα:

Κιν.:6955585323 Μάρθα Συριανάκη - - 2130069686 Σοφία Διγενή
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣNEWS T. 12